| Rūkymas ir alkoholis | |
|
+4Flashbong Dani maziUka câlinerie 8 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
câlinerie Admin
Pranešimų skaičius : 55 Age : 30 Registration date : 2008-12-09
| Temos pavadinimas: Rūkymas ir alkoholis Pir. 01 12, 2009 8:22 pm | |
| Koks Jūsų požiūris ir santykis su cigaretėm, alkoholiu?
Paskutiniu metu vis dažniau susiduriu su tuo, kad jaunimas aplink mane rūko, geria ir nekreipia nė menkiausio dėmesio į tai. Tėvai mulkinami kaip niekad anksčiau.Kaip manote, kodėl tai vyksta? Naujo stereotipai? Kitoks jaunimas? Noras pritapti ar išsiskirti? | |
|
| |
maziUka
Pranešimų skaičius : 115 Age : 29 Miestas : Trakai Registration date : 2009-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Rūkymas ir alkoholis Pir. 01 12, 2009 8:30 pm | |
| geriu nerūkau.. Išgerus tikraai geriau pasidaro (prieš pora men. ne taip maniau :D) buna linxma ir lengviau bendrauti. Bet iki komos gerti nesiūlau. Tikrai tikrai. ;D O dėl rūkimo, blogai rūkymas blogai..
Paskutinį kartą redagavo suomaru, Sk. 04 26, 2009 6:21 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Dani
Pranešimų skaičius : 50 Age : 31 Miestas : Vilnius Registration date : 2009-01-11
| Temos pavadinimas: Re: Rūkymas ir alkoholis Pir. 01 12, 2009 8:40 pm | |
| tiesa pasakius,tai nei to nei to nedarau(isskyrus pienini kaljana,negaliu tam atsispirt,geru draugu kompanija,gorja katie melua,gerti moka,zavetis gyvenimu) ,bet mano nuomone alkoholizmas yra pati baisiausia liga,baisesne uz vezi,negaliu pakest girtaujanciu ar gerianciu zmoniu,tik savo prota apkvailina,negali mastyt blaivai,kas is to? linksmiau,tikiu gal ir pasidaro linksmiau,taciau man ir taip pakankamai linksma ,kad sio kvailo geralo atsisakyciau. | |
|
| |
Flashbong
Pranešimų skaičius : 12 Age : 34 Miestas : Vln Registration date : 2009-01-11
| Temos pavadinimas: Re: Rūkymas ir alkoholis Tr. 01 14, 2009 6:07 pm | |
| cigaretess rukiau apie 2 metus,bet shia vasara mechiau nes dirbau toki darba kur surukydavau pachioka i diena,tj nusibodo =D o su alkoholiu tj draugauju =D pasakysiu,shtaj ka,galima gert visa gyvenima ir ne tapt alkoholiku,o galima per menesi tapt alkashu. kjkuriuose situacijose alkoholis gydo,pvz nuo pershalimo,geriau priesh miega ishgerti 100g,nej ryt kokias tebletes. vienzhodzhiu,alkoholis turi kjp minusu,tjp ir pliusu. | |
|
| |
Gab'rielle
Pranešimų skaičius : 20 Miestas : Kaunas Registration date : 2009-01-22
| Temos pavadinimas: Re: Rūkymas ir alkoholis Kv. 01 22, 2009 8:18 pm | |
| Prieš kokius 2-3 rūkiau ir gan daug, bet dabar jau šlykštu tas kvapas;D Dabar laaabai retai patraukiu, tik kai būna geriama ir jau būnu gan įkalus;D Šiaip nei teisu nei ką, jeigu ten į mėnesį kartą pasivoliosi girtas, tai nieko čia tokio, bet jau kai kasdien laka, tai ką žn;D Na kokiems studentams gal ir be problemų, neatrodo jie jokie alkoholikai, bet jau kai eina vyras/ moteris ir taip šlykščiai ištinę, kad net gaila jų;/ | |
|
| |
Kita
Pranešimų skaičius : 144 Age : 31 Miestas : Trakų rajonas Registration date : 2009-01-10
| Temos pavadinimas: Re: Rūkymas ir alkoholis Št. 03 07, 2009 4:52 pm | |
| Vartoju alkoholį, stengiuos saikingai, nes teko išgert tiek, kad net vaidentis pradėdavo visokie baubai. :D Džiaugiuos už žmones kurie nevartoja ir gali atsipalaiduot be laipsnių. Norėčiau ir aš taip mokėt.:D Bet... Todėl vartoju, kad atsipalaiduot, lengviau susipažint su kitais žmonėmis. O dėl rūkymo tai.. nieko gero. :D Užsirūkau kartais..kenkia..bet kažkodėl traukia.;/ | |
|
| |
Jole
Pranešimų skaičius : 65 Age : 29 Miestas : Šiauliai Registration date : 2009-03-17
| |
| |
maziUka
Pranešimų skaičius : 115 Age : 29 Miestas : Trakai Registration date : 2009-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Rūkymas ir alkoholis Antr. 05 05, 2009 7:53 pm | |
| bet alkoholi tikrai pabandysi,.tikrai tikrai. | |
|
| |
Moncyte
Pranešimų skaičius : 24 Age : 30 Registration date : 2009-06-02
| Temos pavadinimas: Re: Rūkymas ir alkoholis Tr. 06 03, 2009 10:19 am | |
| tai wa : rūkiau pusantrų metų...db esu jau metus puse metų [kartais uztraukiu duma jei bunu su "blogiukais" ;DDD, bet as to neskaitau rūkimu ;DD] geriau. geriu ir gersiu [saikingai] ;DDD liabiausiai megstu alu & "kiglevic" [dektine] ;DDD taip pat kartais atsigeriu "limonado" [sidras] jei troskina ;DDD nes man mixai smixai [sidrai] yra = limonadai ;DDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Rūkymas ir alkoholis | |
| |
|
| |
| Rūkymas ir alkoholis | |
|